Om Followmusic

 

Vores mål er at give brugeren ét site for alle musiknyheder og koncerter, hvor man kan holde sig underrettet om alt hvad der vedrører de kunstnere man ønsker at følge, og samtidig blive inspireret til nye kunstnere. Det skal være nemt og intuitivt for brugerne – selvom det er ekstremt omfattende.

 

Hos os er alle nyhedskilder lige – om det er verdens største musikmagasiner eller en blogger fra en kælder i Sæby, så indgår man i vores nyhedsfeed med samme vægt. Det er vigtigt for os at understrege at vi kun præsenterer nyheder fra andre sites, vi bringer dem ikke i deres helhed, og ønsker heller ikke at lade dem fremstå som vores egne. Vi arbejder ud fra at lede brugerne hen til de nyheder som er relevante for dem, også dem de aldrig selv havde fundet!

 

Skulle der være nyhedskilder som på direkte eller indirekte vis generer vores læsere vil de naturligvis blive blokeret.

 

Vi vil, i al den tid Followmusic eksisterer, arbejde på at forbedre tjenesten og brugeroplevelsen, så vi håber at både brugere og partnere vil hjælpe os - gennem forslag, feedback og ved at udvide vores lange række af kilder. Så byd ind ved at kontakte os!

 

Vi vil til dels benytte vores Facebook side til at kommunikere med vores brugere – så ’like’ os på vores side.

 

Followmusic blev lanceret d. 14 maj 2012, med udgangspunkt i Danmark.